Alpha Cursus

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Heb je vragen over het leven en/of over het christelijk geloof? Bij Alpha stel je al je vragen en praat je met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha. In September 2019 start er een nieuwe cursus in Huizen.

Opens internal link in current windowDirect aanmelden voor de introductie-avond (woe 18 september 2019)

Voor wie?

Alpha is voor iedereen, van jong (ca. 20 jaar) tot oud! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?

Op Alpha denk je samen na over inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

oe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd.
Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen.

Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal
over een van de onderwerpen.

Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten
te delen in kleine groepen.

Onderwerpen

Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-weekend (zaterdag/zondag). Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:
•    Is er meer?
•    Wie is Jezus?
•    Bidden: waarom en hoe?
•    De Bijbel lezen: waarom en hoe?
•    Hoe zit het met de kerk?

Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Op woensdag 18 september 2019 is de eerste avond. Locatie is de Zenderkerk (Borneolaan 30, Huizen). Geef je op of stel een vraag via onderstaand formulier! See you at Alpha! Voor meer informatie over Alpha kun je terecht op www.alpha-cursus.nl

Heb je een vraag over deze cursus, mail dan naar alphacursushuizenonleesbaargmailonleesbaarcom

Opgaveformulier
Persoonlijke gegevens