Alpha Cursus

Alpha cursus

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha.

Voor wie?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Waarom?

Op Alpha denk je samen na over inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

Hoe werkt het?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.
Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-weekend (zaterdag/zondag). Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:
•    Is er meer?
•    Wie is Jezus?
•    Bidden: waarom en hoe?
•    De Bijbel lezen: waarom en hoe?
•    Hoe zit het met de kerk?

Welkom!

Je bent van harte welkom op Alpha. Wil je meedoen of gewoon een keertje vrijblijvend kennismaken? Op dinsdag 25 september 2018 is de eerste avond. Locatie is de Zenderkerk (Borneolaan 30, Huizen). Geef je op of stel een vraag via onderstaand formulier! See you at Alpha! Voor meer informatie over Alpha kun je terecht op Opens external link in new windowwww.alpha-cursus.nl
Heb je een vraag over deze cursus, mail dan naar Opens window for sending emailalphacursushuizenonleesbaargmailonleesbaarcom

Opgaveformulier