bij Hervormd Huizen

Hervormde Gemeente Huizen

De leden van de Hervormde Gemeente Huizen geloven in God als Schepper van hemel en aarde en als Rots van ons bestaan.

Van harte welkom op onze website!

Welkom bij Hervormd HuizenWelkom bij Hervormd HuizenOude KerkOude KerkNieuwe KerkNieuwe KerkZenderkerkZenderkerkMeentkerkMeentkerk
Welkom bij Hervormd Huizen
Oude Kerk
Nieuwe Kerk
Zenderkerk
Meentkerk

BENT U NIEUW

in onze gemeente?

De Hervormde Gemeente Huizen kent vier wijkgemeentes.

Alle wijkgemeentes hebben een gelijke grondslag, maar wel een eigen identiteit. Meer informatie over de identiteit van de wijkgemeentes, activiteiten en contactgegevens vindt u op de wijkpagina's van de Oude Kerk, Nieuwe Kerk, Zenderkerk en Meentkerk. Bent u op zoek naar de betekenis van geloof in deze tijd? Bezoek dan de Ontmoetingsdienst in De Brug: een korte wekelijkse samenkomst met zoekers en pasgelovigen.

Uiteraard bent u van harte welkom in de wekelijkse diensten of bij andere activiteiten!

Oude KerkNieuwe KerkMeentkerkZenderkerk
Oude Kerk
Nieuwe Kerk
Meentkerk
Zenderkerk

KENNISMAKEN

met het geloof

Kennismaken met het geloof

Verlang je er naar om meer van God te horen en zien? Om samen met anderen concreet bezig te zijn met God en geloven? Kom dan op zondag naar de Ontmoetingsdienst! Dit is een korte samenkomst met zoekers en pasgelovigen.

Meer informatie op de website van de Ontmoetingsdiensten in De Brug

Ontmoetingsdiensten "De Brug"Gebouw "Silo" (Keuchenuisstraat 36)
Ontmoetingsdiensten "De Brug"
Gebouw "Silo" (Keuchenuisstraat 36)

Kerkdiensten diensten beluisteren

Kerkstraat 1

Ds. B.E. Weerd
Ds. A.P. Voets, Hoevelaken

Brede Englaan 28

Ds. G.J. Mantel
Week 30
zondag 29 jul
Ds. W.J. Gorissen, Voorthuizen

Borneolaan 30

Ds. W.F. Jochemsen, Noordeloos
Week 30
zondag 29 jul
Ds. G.J. Mantel

Bovenmaatweg 410

Ds. G.J. Roest
Prop. H. Kramer, Urk

Naast deze diensten is er elke zondag om 10:30 uur ook een Ontmoetingsdienst met zoekers en pasgelovigen in De Brug. Lees meer op www.debrughuizen.nl »

Gemeente-breed nieuws compleet overzicht

Geheugenverlies/dementie in huis.

donderdag 21 juni 2018

Hoe gaat het? Uitleg over het beschadigde brein en de omgevingszorg hiervoor. Download de presentatie.

Beroep ds. Weerd

woensdag 30 mei 2018

Namens de kerkenraad van wijkgemeente Meentkerk delen wij u mee, dat ds. Weerd het beroep naar Papendrecht, wijk West, heeft aangenomen. We wensen ds. Weerd, zijn vrouw en het gezin rust op hun beslissing.