Diensten terugluisteren

Kerkdienst luisteren en kijken

Wilt u diensten terugluisteren? Dat kan! In de Meentkerk is het ook mogelijk om de diensten terug te kijken.

De diensten zijn allemaal te vinden op: www.kerkdienstgemist.nl

Opens external link in new windowOude Kerk
Opens external link in new windowNieuwe Kerk
Opens external link in new windowZenderkerk
Opens external link in new windowMeentkerk
Opens external link in new windowHervormd Kerkelijkcentrum 't Visnet

Kerkdienst luisteren en kijken

Via  Opens external link in new windowwww.kerkdienstgemist.nl kunt een gehele kerkdienst live beluisteren of bekijken (alleen Meentkerk). Dat kan terwijl de kerkdienst plaatsvindt, of achteraf.
Een kerkdienst beluisteren of in beeld en geluid bekijken kan op uw:
1.    Desktop computer;
2.    Laptop;
3.    Tablet (Android en Apple);
4.    Smartphone (Android en Apple);
5.    Kerkradio
6.    Smart-TV
7.    TV

Uitleg:
1 en 2 Computer en laptop
Wilt u via computer of laptop luisteren of kijken, dan kunt u direct naar  Opens external link in new windowwww.kerkdienstgemist.nl gaan en uw favoriete kerk opslaan onder uw internetfavorieten.

Zoek op Noord-Holland, Huizen,

3 en 4 Tablet en Smartphone
Voor Tablet en Smartphone is het handig om de Kerkdienstgemist App te gebruiken:
•    Apple: download de App uit de Apple App Store;
•    Android: download de App uit de Google Play Store.

Zoek op Noord-Holland, Huizen,

U kunt uw favoriete kerken opslaan door op het sterretje te klikken.

5. Kerkradio

Via het Kerkelijk Bureau kunt u een Kerkradio kopen of huren. Deze kerkradio noemen we een Lukas-webradio. U hebt een werkende internetverbinding nodig; u hebt geen computer of laptop nodig.
Het kerkelijk bureau kan u verder informeren en op weg helpen met hulp van een vrijwilliger. (zie contactgegevens hieronder)

6. Smart TV

Een Smart TV wordt meestal ondersteund door internet..
Ga naar  Opens external link in new windowwww.kerkdienstgemist.nl
Als u een nieuwe TV gaat kopen is het advies dit eerst na te vragen bij uw winkelier. Voor het beste gebruiksgemak en technische problemen te voorkomen raden wij aan om ook een Smart TV via een “settopbox” aan te sluiten (zie hieronder)

7. TV

Wilt u via een normale TV mee kijken of ondersteunt uw tv geen internet, dan is het ook mogelijk een “Settopbox” te kopen bij het Kerkelijk Bureau. U kunt deze box dan aansluiten tussen uw TV en uw internetaansluiting. Uw TV dient wel een vrije HDMI aansluiting te hebben.

Overige:
•    Voor alle bovenstaande mogelijkheden is een internetverbinding noodzakelijk.
•    Op  Opens external link in new windowwww.kerkdienstgemist.nl vindt u technische vragen en antwoorden
•    Een vrijwilliger van uw (wijk) gemeente kan u helpen met het aansluiten van de Kerkradio. Neemt u dan contact op met het Kerkelijk Bureau.

Contactgegevens Kerkelijk Bureau:
e-mail: kerkelijkbureau@hervormdhuizen.nl
telefoon: 035-656 68 23

Persoonbescherming

Bij KerkTV kunnen personen die een kerkdienst bezoeken herkenbaar in beeld komen. Daarom heeft de kerkenraad van de Meentkerk een Initiates file download‘Meentkerk KerkTV persoonbescherming  reglement’  opgesteld waarin beschreven is hoe daar op een juiste en integere manier mee omgegaan wordt.