Psalmen en liederen

Op zoek naar teksten van psalmen, gezangen en andere geestelijke liederen? Kijk eens op deze de site.
Opens external link in new windowwww.hervormdekerk-delft.nl

Hier vindt u melodieën van psalmen en gezangen.
Opens external link in new windowwww.hervormddinteloord.com

Voor de melodieën van opwekkingsliederen is dit een prima website.
Opens external link in new windowwww.hetzoutvat.nl/midifiles.html

Dit is een zoekprogramma waarmee met trefwoorden naar psalmen, gezangen en andere liederen gezocht kan worden. Op de site bevindt zich een database met tweeduizend liederen en een kleine vijftienhonderd MIDI-bestanden. Klik op Psalters/liedbundels voor een uitgebreid overzicht van de beschikbare liederen.
Opens external link in new windowwww.juichtaarde.nl

Met behulp van deze site kunt u eenvoudig en snel de juiste psalmen bij een bepaald thema of kernwoord zoeken.
Opens external link in new windowwww.psalmboek.nl

Kerklied is een programma om snel liederenbundels te doorzoeken en liturgieën samen te stellen. U kunt zoeken op woorden en woorddelen. In de geregistreerde versie kunt u bovendien liedteksten wegschrijven naar een bestand, dat u daarna in een tekstverwerker kunt inladen.
Opens external link in new windowwww.kerklied.com

Het team van Psalmen voor Nu werkt sinds de zomer van 2002 aan iets dat al heel vaak gedaan is, maar dat van tijd tot tijd opnieuw gedaan moet worden: een psalmberijming. Ruim twintig hebraïci, dichters en componisten maken nieuwe versies van alle 150 psalmen.
Opens external link in new windowwww.psalmenvoornu.nl