Radio 6FM

Radio-kerkdiensten vanuit verschillende kerken
Elke week wordt via de kabel en de ether een kerkdienst uitgezonden door Opens external link in new windowRadio 6 FM.
De kerkdiensten komen wisselend van verschillende kerkgenootschappen in Huizen, e.o..
Radio 6 FM is te ontvangen op de kabel op 92.3 FM en via de ether op 92.0 FM/ 105.1 FM.

De wekelijkse kerkdienst is na te luisteren via: Opens external link in new windowRadio 6FM > uitzending gemist.

• Wanneer Zondag, wekelijks
  • Tijd ca. 9,30 - 11.00 uur

Kerkredactie: Kleis H.J. Dekker (voor vragen/reacties: 525 06 72)
E-mail: Opens window for sending emailradiokerkredactieonleesbaar6fmonleesbaarnl

Uitzending radioprogramma ‘Huizer Kerkplein’
Elke dinsdagavond is er op Radio 6 FM het programma ‘Kerkplein’.Een programma met nieuws, actualiteiten en achtergronden over kerk en samenleving in de regio.Met wekelijks een hoofdthema, een column, nieuwsberichten uit streek-en-kerkblad en kerknieuws.
Rond 19.55 de aankondiging van de kerkdienst die wordt uitgezonden via radio 6FM voor de volgende zondagmorgen. Zie Verbinding voor de onderwerpen.

• Wanneer Dinsdag, wekelijks
  • Tijd 19.00 – 20.00 uur