Celebrate life with Simeon

dinsdag 05 december Plaats: Zenderkerk, Borneolaan 30 te Huizen, zondag 24 december, deuren open: 21.00 uur, aanvang: 21.30 uur

Op zondag 24 december, Kerstavond, is de jaarlijkse Generation Praise Christmas Special. GP pakt extra groot uit, met o.a. medewerking van een aantal oud-bandleden van GP die de nodige bijzondere instrumenten meenemen en een extra feestelijke aankleding. Een muzikale ‘samenkomst’ dus om stil te staan bij de geboorte van Jezus Christus.

Deze keer is er de bekende gastspreker, Wim Grandia, die regelmatig bij GP spreekt. De avond heeft een minder gebruikelijke invalshoek voor het Kerstverhaal, namelijk de ontmoeting in de tempel in Jeruzalem van de oude Simeon met het kind Jezus. Simeons blijdschap over waarom Jezus komt naar de aarde, staat centraal. Een zeer bijzondere ontmoeting, die ook kunstenaars zoals Rembrandt hebben geïnspireerd tot prachtige werken. We laten ons dus weer verrassen vanuit Gods woord; ook deze avond is er de feestelijke link met het Generation Praise jubileum-jaarthema ‘Let’s Celebrate’.
Het team van Generation Praise nodigt iedereen van harte uit de geboorte van Jezus “met Simeon mee te vieren’ en samen een mix van traditionele en hedendaags kerstliederen te zingen.

Omdat op kerstavond in de Zenderkerk in het teken van “Kerst in Stad en Lande” ook een gezamenlijke dienst van de Christelijke Gereformeerde Kerk en de Hervormde Gemeente plaatsvindt (deze begint om 18.30 uur) is er voor Generation Praise zelf een afwijkend aanvangstijdstip, namelijk 21.30 uur. Voor beide samenkomsten -ieder met een eigen inkleuring- bent u natuurlijk hartelijk welkom. Neem ook gerust iemand mee!