KERSTZANG OUDE KERK HUIZEN

dinsdag 26 november

Het Hervormd Gereformeerd VerenigingsVerband (H.G.V.V.) organiseertop vrijdag 13 december a.s. de jaarlijkse traditionele kerstzangdienst inde Oude Kerk aan de Kerkstraat.
Aan deze kerstzangdienst werkt mee de Christelijke Koorvereniging Deo Juvante uit Huizen o.l.v. Hugo van der Meij. Behalve het koor verlenen Rens de Winter aan de piano, JanGooijer op het orgel en Jakob Bout op de trompet hun medewerking. Deo Juvante zal met begeleiding van het orgel en de trompet liederenuit het kerstrepertoire ten gehore brengen. Tevens is er veel ruimte voor samenzang. Er zal een meditatie worden gehouden door proponent Albert Scheer uit Huizen en Joëlle Lubbers - lid van de Zondagsschool -leest de schriftlezing.
De dienst van 13 december in de Oude Kerk begint om 19.45 uur. De kerkdeuren gaan om 19.00 uur open. De toegang is vrij. Wel zal er een collecte worden gehouden.