Verslag wijkgemeenteavond 22 november 2017

donderdag 14 december

22 november hebben we een wijkgemeenteavond gehad over het thema ‘Volgen’ naar aanleiding van het nieuwe beleidsplan 2017-2021 van de wijkgemeente (voor het programma klik Initiates file downloadhier). Met de informatie op de website op de beleidspagina (klik Opens internal link in current windowhier) informeren we alle gemeenteleden over wat we die avond gedaan hebben. Ds. Weerd hield een inleiding over het thema (klik Initiates file downloadhier). Na de inleiding presenteerde ouderling Meijer, de voorzitter van de kerkenraad, het werk van de kerkenraad in de afgelopen tijd, de inhoud van het beleidsplan en de plannen voor uitwerking van het beleidsplan (klik Initiates file downloadhier). Er werd gebruik gemaakt van de gelegenheid om vragen te stellen aan de kerkenraad over zijn werk en plannen. Na de pauze is in een stellingencarrousel verder doorgesproken met de aanwezigen over de inleiding. De opbrengst hieruit (klik Initiates file downloadhier) is in de kerkenraadsvergadering van 12 december 2017 besproken en zal gebruikt worden in de verdere uitwerking van het beleidsplan 2017-2021. We kijken als kerkenraad met dankbaarheid terug op een goede ontmoeting met de wijkgemeente.