Verenigingen en Clubs

Verenigingen en Clubs

Hervormde Jeugdraad

Wat doet de Hervormde Jeugdraad? Wat doet de Hervormde Jeugdraad (HJ) eigenlijk? Dat vraag je je misschien weleens af. Officieel gezegd is de Hervormde Jeugdraad een adviesorgaan van de Algemene Kerkenraad. Onze belangrijkste taak bestaat uit het coördineren van het jeugdwerk. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, is elk lid van de HJ contactpersoon voor een aantal clubs of verenigingen.
Tijdens de Ontmoeting Jeugdraad komen alle voorzitters van de clubs bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en ideeen op te doen.
Met ons beleidsplan, dat geldt voor het hele jeugdwerk, denken we actief mee over de ontwikkelingen binnen de clubs, commissies en verenigingen. Ieder jaar organiseert de HJ bovendien een Toerustingsavond voor alle leid(st)ers. Tijdens zo’n avond willen we de leid(st)ers handvatten bieden voor het omgaan met kinderen en jongeren en worden allerlei onderwerpen aangestipt die te maken hebben met de leefwereld van kinderen en jongeren. Ook is er twee maal per jaar een informatieve avond voor voorzitters van de clubs, de Ontmoeting Jeugdraad. Daarnaast zijn we als HJ mede-intitiatiefnemer van de jaarlijkse startactiviteiten in september. Verder denken we actief mee met de organisatie van de (jaarlijkse) Kerstoutreach. En staan we positief tegenover nieuwe initiatieven, zo hebben we afgelopen jaar een Toerustingsdienst voor jeugdleiders en een Paasviering voor kinderen georganiseerd.
De HJ bestaat op dit moment uit de volgende personen:

  • Jan Willem van Tongeren (voorzitter)
  • Laura Hage (2e voorzitter)
  • Jan van As (penningmeester)
  • Elsbeth van Dijk-Kruijmer (eerste secretaris)
  • Gert Schram (algemeen lid)
  • Gerna Driesse-Tanghe (algemeen lid)
  • Lianne Rebel (algemeen lid)

 

 

 

 
Agenda jeugd
oktober 2018
zomadiwodovrza
4030123456
4178910111213
4214151617181920
4321222324252627
4428293031123
Agenda's
Jeugd
MEER INFO

Heb je een vraag of wil je iets kwijt over het jeugdwerk? Neem dan contact op met het secretariaat:

Elsbeth van Dijk-Kruijmer
Schaepmanlaan 16
1272 GJ Huizen
Tel.: 06 447 881 91
Opens window for sending emailhjonleesbaarhervormdhuizenonleesbaarnl


 

 

HGJB traject jeugdwerk

Initiates file downloadEindverslag HGJB

Initiates file downloadReactie HJ aan AK