Bijbelkringen 16+

Bijbelkringen 16+

Veel jongeren in de gemeente vinden het leuk om met leeftijdgenoten en vrienden over het geloof in relatie tot actuele onderwerpen van alledag te praten, alleen komt het er vaak niet van ...
Bijbelkringen 16+ zijn gespreksgroepen van jongeren in de leeftijd van 16 tot 25 jaar. De bijbel en de actualiteit staan centraal. Er wordt gepraat over een gedeelte uit de bijbel. We vragen ons daarbij af wat dit bijbelgedeelte ons heeft te zeggen en hoe we er mee om kunnen gaan in ons dagelijks leven. Verder kunnen er allerlei vragen over actuele onderwerpen op tafel worden gegooid.

De Bijbelkring 16+ wil jongeren stimuleren om over het geloof te praten. Waarom is het belangrijk dat er zoveel mogelijk leeftijdsgenoten bij elkaar zijn rondom de bijbel. Zo komt het gesprek over het geloof makkelijker op gang dan wanneer je gewoon gezellig bij elkaar zit.

De bijbelkringavonden vinden plaats op elke eerste zondag van de maand. Om 20.10 uur is er inloop met koffie en thee. Daarna zingen we wat (opwekkings)liederen met elkaar. Na het gebed bespreken we een bijbelgedeelte. Meestal aan de hand van een inleiding en een aantal vragen. Om ongeveer 22.00 uur wordt de avond afgesloten.

De bijbelkringavonden zijn thuis bij je kringleider. Hij of zij leidt een kring waarop jongeren van een bepaalde leeftijd zitten. Misschien zit er al een leeftijdsgenoot van jou op Bijbelkringen 16+. Hij of zij zal je graag meenemen!

 

 


Wie?
Jongeren van 16 - 25 jaar


Waar en wanneer?
Verschillende locaties in Huizen
In principe elke eerste zondagavond van de maand, van 20:00 tot 22:00 uur
(tijden kunnen per kring enigszins verschillen)


Meer info?
Neem even contact op met coördinator Anja Voerman:
E-mail: ahvoermanonleesbaarziggoonleesbaarnl