Generation Praise

Generation Praise (GP) verzorgt maandelijks in de Zenderkerk van Huizen Praise avonden ter ere van onze God. Wil jij Gods naam groot maken en hem aanbidden kom dan GP bezoeken en laat je leiden door onze enthousiaste band.

Over GP
Tijdens de GP avonden wordt je begeleid door onze eigen GP-band die dit elke keer weer mogen doen vol enthousiasme en in afhankelijkheid van God. De liederen die worden gezongen zijn zowel Nederlands- als Engelstalig  en zijn veelal afkomstig uit de bundels van Opwekking en Hillsong. Naast de muziek hebben wij ook iedere maand een andere spreker, die u (kort) iets vertelt over het woord van onze God.

Ook jouw hulp is welkom!
Het jaarthema en de thema’s van de avonden worden door het bestuur van GP bedacht. Ook regelen zij de ruimte voor de band repetitie, de financiën, het licht en geluid etc. En samen met het op- en afbouw team zorgen zij dat elke maand weer alles voor jullie klaar staat. Mocht jij enthousiast zijn en mee willen werken binnen ons team kijk dan op onze site.

Wie?
Iedereen is welkom!

Waar en wanneer?
Zenderkerk (Borneolaan 30)