Nieuwsdetail

KLEDINGBANK KIDS HUIZEN

donderdag 20 maart Op zaterdag 10 mei van 10.00 uur – 13.00 uur in de Zenderkerk organiseert Kledingbank Kids Huizen een kledingbank voor ouders van baby-s en kinderen in de leeftijd van 0 tot ongeveer 14 jaar.   Het doel van Kledingbank Kids Huizen is om kosteloos goed bruikbare baby- en kinderkleding, -schoenen en accessoires aan te bieden aan mensen die dit hard nodig hebben maar dit zelf (op dit moment) niet (meer) kunnen betalen. Via de Diaconie, SchuldHulpMaatje, de Voedselbank en de Ichthusscholen verwachten we de juiste doelgroep te bereiken.

Verzamelt u mee?
Dat kan eenvoudig door baby-, kinderkleding en schoenen voor ons in te zamelen. Voor de eerste kledingbank zijn wij met name op zoek naar:

BABY- EN KINDERKLEDING in de MATEN 50 t/m 176

• Geschikt voor het VOORJAAR en de ZOMER.
  • Denk aan jassen, (korte) broeken, shirts, blouses, truien/vesten, jurken, rokken, sportkleding en pyjama’s.
  • Gewassen en zonder vlekken.
  • Ook (sport)schoenen, (regen)laarzen, riemen en accessoires zijn van harte welkom!

Kapotte kleding/schoenen en gebruikte sokken/ondergoed kunnen we NIET gebruiken.

Heeft u geen kleding of schoenen maar wilt u wel helpen? Dan is het een idee om bijvoorbeeld nieuw ondergoed of sokken voor ons te kopen en in te leveren.

Inlevermomenten
U kunt de kleding, schoenen en accessoires inleveren op donderdagavond 24 april en op dinsdagavond 6 mei van 19.30 uur – 21.00 uur in de Zenderkerk.

Alvast heel hartelijk dank voor het inzamelen!

Hartelijke groet,
Kledingbank Kids Huizen