Meentkerk

Trouwen in de Meentkerk

Als jullie deze webpagina lezen, is het heel goed mogelijk dat jullie van plan zijn om over enige tijd te gaan trouwen. Gefeliciteerd met dit voornemen en fijn dat jullie overwegen om Gods zegen over jullie huwelijk te vragen.

Van onze kant zetten we enkele dingen op een rij om vooraf en op de dag zelf alles goed te laten verlopen.

In de E-brochure Initiates file download'De Meentkerk en trouwen' lezen jullie alles over de bevestiging- en inzegening van een huwelijk in de Meentkerk. Nemen jullie de beslissing om jullie huwelijk in de Meentkerk te laten bevestigen en inzegenen, dan vragen we jullie om de Initiates file downloadprintversie van het ‘Aanvraagformulier bevestiging- en inzegening huwelijk’ of het MS-WORD Initiates file downloadinvulformulier versie in te vullen en te sturen naar de Opens internal link in current windowscriba van de wijkkerkenraad. Hebben jullie die beslissing nog niet genomen, maar wel vragen naar aanleiding van de inhoud van de E-brochure, dan kunnen jullie natuurlijk altijd met de Opens internal link in current windowwijkpredikant of de Opens internal link in current windowscriba van de wijkkerkenraad contact opnemen.