Nieuwe kerk

Welkom op de wijkpagina van de Nieuwe kerk!

Onze missie
De wijkgemeente Nieuwe kerk wil een deel  zijn van de levende gemeente van Jezus Christus. Gericht op Zijn wederkomst zoeken wij naar een verdieping van onze relatie met Hem vanuit Gods Woord in deze tijd. Persoonlijk en als gemeente.
We hebben een open oog voor elkaar en voor de wereld om ons heen. Wij zijn gezonden om te getuigen in Woord en daad. Wij vormen geen gesloten kring, maar een gemeenschap die uitnodigend is. Naar buiten gericht, in getuigenis en dienst.  De boodschap  van het Evangelie is te kostbaar om voor ons  zelf te houden. We gunnen iedereen het goede nieuws over Jezus Christus en zijn Koninkrijk.

Op deze wijkpagina vindt u alle relevante wijkinformatie, zoals kerkdiensten, activiteiten, maar ook praktische zaken zoals informatie over de inhoud van de diensten en kinderoppas. Meent u informatie te missen, neem dan contact op met de webredactie.

Wijknieuws
Wijkagenda