Nieuwe kerk

Catechisatie

Catechese
De wijkgemeenten Nieuwe Kerk en Oude Kerk hebben de catechisatie deels gecombineerd. Alle catechisanten zijn dit jaar ingedeeld in zes groepen.

10 - 12 jaar: basiscatechese
De catechese wordt onder leiding van de wijkpredikant gegeven.
Aanvang:              16:15 uur

12 - 13 jaar: mentorcatechese
De mentorcatechese voor deze leeftijdsgroep wordt onder leiding van de Oude Kerk gegeven. De catecheselessen beginnen met een centrale inleiding verzorgd door de wijkpredikant van de Oude Kerk. Daarna zal het thema verder uitgewerkt en besproken worden in een aantal vaste kleinere groepjes onder leiding van de mentoren.
Waar:                     ‘t Visnet

14 - 15 jaar: mentorcatechese
De mentorcatechese voor deze leeftijdsgroep wordt onder leiding van de Nieuwe Kerk gegeven. De catecheselessen beginnen met een centrale inleiding verzorgd door de wijkpredikant van de Nieuwe Kerk. Daarna zal het thema verder uitgewerkt en besproken worden in een aantal vaste kleinere groepjes onder leiding van de mentoren.
Waar:                     ‘t Visnet

16-17 jaar
Voor deze leeftijdsgroep wordt de catechese gegeven onder leiding van twee mentoren.

18+
De catechese voor de leeftijdsgroep 18+ wordt gegeven door de wijkpredikant van de Nieuwe Kerk (ds. Mantel).

Belijdeniscatechese
De belijdeniscatechese wordt gegeven door de wijkpredikant van de Nieuwe Kerk (ds. Mantel).
Waar:                     thuis bij ds. Mantel (Colijnlaan 5)
Aanvang:              20:30 uur

Catechesecommissie
De wijkpredikant (ds. Mantel) vormt samen met de jeugdouderling (Pieter van Woerden), de catechesecommissie. Deze commissie draagt zorg voor de voorbereiding van de catechese en voor de begeleiding van de mentoren.

Contact:
P. van Woerden