Nieuwe kerk

Kringwerk

In onze wijkgemeente neemt het kringwerk een niet meer weg te denken plaats in. In onze wijkgemeente functioneren diverse kringen. Er zijn bijbel - , gespreks - en doopkringen voor diverse leeftijden. Deelname is verrij­kend en echt bevorderlijk voor het gemeenteleven! Op de kringen is altijd plaats voor nieuwe deelnemers . Zijn er meer belangstellenden, dan wordt er een nieuwe kring opgestart! U kunt hiervoor contact opnemen met de ouderling gemeenteopbouw Ben Smit, van Hogendorplaan 65, 1272 BE, tel: 5258824, e-mail: ben.smit1onleesbaargmailonleesbaarcom (ook als u een kring wilt gaan leiden).

Elke laatste maandagavond van de maand komt om 19.00 uur een gebedskring bijeen in de consistorie van de Nieuwe Kerk. Deze kring staat o.l.v. de heer Cor Heutink, Rembrandtlaan 7, 1272 GM tel. 035 – 5263477, e-mail: Opens window for sending emailcor.heutinkonleesbaarliveonleesbaarnl