Oude Kerk

Wijkindeling

WIJKGRENZEN
De wijkgemeente beslaat het gebied vanaf de Amersfoortsestraatweg (Rijksweg A1), Crailoseweg, Nieuwe Bussummerweg, Engweg, Plaveenseweg, Gooilandweg t/m nr. 96 even zijde, Graaf Wichman, Eemlandweg, Ambachtsweg, Bestevaer, Havenstraat, IJsselmeerstraat, Bestevaer, Driftweg en Naarderstraat. Hierbij behoort ook de Oud Huizerweg. Tevens zijn toegevoegd Oranje Nassauplein 1 t/m 72, Woonzorgcentrum De Marke inclusief de aanleunwoningen en De Sav. Lohmanlaan 1 t/m 39a.

SECTIE-INDELING

Sectie 1: ouderling J. Rebel, tel. 5264827
Driftweg (vanaf Kon. Julianastraat tot aan de Naarderstraat), Duinweg, Eikenlaantje, Estrikweg, Herdersweg, Jagersweg, Jan van Galenstraat, Joh. Evertsenstraat, Lumeystraat, Oud-Huizerweg, Schapendrift, Van Hoorns Houtweg, Van Speijkstraat, Van Treslongstraat, Wildweg.

Sectie 2: ouderling H. Lubbers, tel. 5254210
Jac. van Heemskerkstraat, Jac. van Wassenaerstraat, Jan van Brakelstraat, Joost Banckertstraat, Karel Doormanlaan, Oranje Nassauplein 23 t/m 56, Witte de Withstraat.

Sectie 3: ouderling G. Rebel, tel. 5266795
De Ruyterstraat, Koningin Julianastraat, Kortenaerstraat, Piet Heinstraat, Trompstraat.

Sectie 4:
Baanbergenweg, Bestevaer, Botterstraat, De Drifter, Driftweg (tot Kon. Julianastraat en Grenspad), Grenspad, Jotterpad, Kleine Janstraat, Magdaleenweg, Noorderbuurt, Noorderweg, P. Prinsstraat, Pr. Irenestraat, Wolfskamerstraat.

Sectie 5: tijdelijk waargenomen door ouderling H.D. Veerman, tel. 5241425
Ceintuurbaan (tot aan kruising Nieuwe Bussummerweg en Engweg), E. Ludenstraat, Engweg, Keucheniusstraat, Kronenburgerdwarsstraat, Kronenburgerstraat, Meentweg, Plaveenseweg, Tuinstraat, Vijfhoekstraat 2 t/m 22 en 1 t/m 27, Br. K.E. Brands houdt zich daarnaast bezig met vragen rondom gemeente-opbouw en onderhoudt daartoe bovenwijkse contacten.

Sectie 6:
Crailoseweg, Naarderstraat, Nieuwe Bussummerweg, Valkeveenselaan, alle straten ten westen van de Crailoseweg en ten zuiden van de Naarderstraat tot aan de grens Naarden/Bussum.

Sectie 7: ouderling A. Bakker, tel. 5265867
Oranje Nassauplein 1 t/m 22, Oranje Nassauplein 57 t/m 72. A. de Waalstraat, Dr. W. Dreeslaan, Dr. J. Schoutenlaan, Van Hogendorplaan (tot aan Nieuwe Bussummerweg), Almere en Zeewolde.

Sectie 8: ouderling J. Klein, tel. 5233866

Beemsterboerstraat, Doolhofje, Doolhofstraat, Hulweg, Oranjehof, Oranje Weeshuisstraat, Schoolstraat, Veldweg, 1e Woningbouwstraat.

Sectie 9: ouderling L.A. De Groot, tel. 5256820

Achterbaan, Boerensteeg, Eemlandweg, Gooilandweg (2 t/m 12), Gravenstraat, ’t Hardestraat, Havenstraat, Hellingstraat, IJsbaankade, IJsselmeerstraat, Kerkstraat (even en oneven nrs. tot Lange-straat), Molenberg, Oude Raadhuisplein, Raadhuisstraat, Roerstraat, Scheepswerf, Schipperstraat, Taandersdwarsweg, Taandersstraat, Vissersstraat, Vletstraat, Voorbaan, Waterstraat, Zeeweg, Zeilstraat.

Sectie 10: ouderling C.G. Rebel, tel. 5269458
Gooilandweg 14 t/m 96, Kerkstraat (even en oneven nrs. vanaf Langestraat), Melkweg, Plein 2000, Valkenaarstraat even nrs. t/m 94 en oneven nrs. t/m 127, Verbindingsweg, Woonzorgcentrum De Marke.

Sectie 11: ouderling C.G. Rebel, tel. 5269458
 Burg. Munnikhuizenstraat, Elleboogstraat, Hangenweg, J.L. van Osstraat, Koningin Wilhelminastraat 1 t/m 15 en 2 t/m 10, Langestraat 1 t/m 81 en 2 t/m 68, Lindenlaan 1 t/m 43a en 2 t/m 40, Middenweg, en “Pastoriehof” De Sav. Lohmanlaan 1 t/m 39.

De voorkeurleden vanuit andere wijken en omliggende gemeentes zijn verdeeld over de verschillende secties.