Zenderkerk

Wijkindeling

Een wijkindeling kan onduidelijk zijn. Daarom vermelden we op deze pagina de grenzen van de wijk Zenderkerk. Dit zijn: Randweg, Gooilandweg oneven zijde, Graaf Wichman (uitgezonderd ‘de Marke’), Eemlandweg, Huizermaatweg, Bovenmaatweg en Aristoteleslaan (tot de bocht). De oneven zijde van de Gooilandweg, de evenzijde van de Huizermaatweg en de even zijde van de Bovenmaatweg tot nr. 68 horen als grensstraten bij de wijkgemeente Zenderkerk.

De wijk is opgedeeld in zes secties. Hieronder leest u welke sectieouderlingen bij welke sectie horen. De sectieouderlingen hebben als hoofdtaak de pastorale zorg in hun sectie. Dat doen ze in het bijzonder door huisbezoeken af te leggen.

Sectie 1: „Zenderwijk”
Sectieouderling: Joost Schaap, tel. 7070463
Antennestraat, Dr. Lelylaan 55 t/m 91, Edisonstraat, Gooilandweg 217 t/m 243, Hoeveweg, Marconistraat, Morsestraat, Omroeplaan, Radiolaan, Rijsbergenweg, Transistorweg, Zenderlaan.

Sectie 2: „Plan Bovenweg”
Sectieouderling: Jan Willem Wiesenekker, tel. 5231403
Ambonlaan, Balilaan, Borneolaan, Celebesstraat, Deelweg, Disselweg, Grasweg, Greppelweg, Hooiweg, Javalaan, Koedijk, Koppelweg, Lamoenweg, Maaiersweg, Opperweg, Ploegweg, Schaarweg, Slootweg, Studiostraat, Sumatralaan, Trekkerweg, Vloedwal, Weideweg.

Sectie 3: „Stad en Lande”
Martijn Spilt, tel. 5258387
Aak, Anker, Bakboord, Bark, Bezaan, Boeg, Boeier, Branding, Deining, Fok, Galjoen, Gemeenlandslaan, Giek, Hoeker, Jol, Kajuit, Kielzog, Klipper, Koers, Kogge, Kombuis, Kompas, Korvet, Kostmand, Kotter, Landweg, Lijzij, Loefzij, Logger, Plecht, Punter, Ra, Roef, Schoener, Schokker, Sloep, Stuurboord, Tjalk, Treiler, Vooronder, Want, Wimpel, Windvang.

Sectie 4: „Bijvanck”
Willem van Goch, tel. 06-29561971
Het gehele Plan Bijvanck, Plan De Bun, Akkerweg, Bovenweg, Godelinde, Gooierserf, Graaf Floris, Huizermaatweg en Keizer Otto, Wagenweg, Zeisweg.

Sectie 5: „Gemeenlanden”
Sectieouderlingen:
Hans van As, tel. 036-5222587 Gerard Barmentlo, tel. 5266954
Archipelplein, Phohistraat, alsmede de voorkeurleden en de gemeenteleden van buiten Huizen.

Sectie 6: „De Bolder”
Rien Verhage, tel. 5263955
J. Visser, tel. 5260931
F. v.d. Heuvel, tel. 5255127
E. Veerman, tel. 5262371
Woon/Zorgcentrum De Bolder, incl. appartementen aan de Akkerweg en Godelinde (oneven zijde).