Alle lijnen zijn geopend! Start Crowdfunding Renovatie Zenderkerk

Dit bericht is geplaatst op 04-10-2021

Beste gemeenteleden,

Vandaag 1 oktober geven wij het startsein voor de crowdfundingsactie Renovatie Zenderkerk. Totaal willen wij in de maanden oktober/november € 250.000 euro ophalen.

Wij mikken op 1.000 ‘giften’ van elk € 250 groot en doen vanaf nu een beroep op u! Wij vragen u een gift te geven en dat kan op de verschillende manieren:

1. Via de betaallink.
  2. Via een bankoverschrijving op NL07 RABO 032 990 2652, t.a.v.: College van Kerkrentmeesters Hervormde gemeente Huizen, o.v.v: Renovatie Zenderkerk
  3. Via een eenmalige incasso.  Hiervoor ontvangt u volgende week een formulier bij het kerkblad.
  4. Via een periodieke schenking verdeeld over 5 jaar (bijv. 5x € 50 per jaar). Ga naar hervormdhuizen.hexia.io/akb. Vul online het formulier ‘Onderhandse schenkingsovereenkomst’ in, print deze uit, onderteken het en breng deze naar het Kerkelijk bureau in het ’t Visnet op vrijdagmorgen tussen 9.30 – 11.30 uur of mail naar kerkelijkbureau@hervormdhuizen.hexia.io.

Kunt/wilt u meer geven? Dan kunt u meerdere ‘giften’ van € 250 voor uw rekening nemen of een groot bedrag schenken. Zit u even krapper bij kas? Natuurlijk zijn alle giften van hartelijk welkom en dragen bij aan het doel! Let op: alle giften zijn aftrekbaar van uw inkomstenbelasting. Hiervoor moet u wel boven de berekende drempel uitkomen. De periodieke schenking is 100% aftrekbaar van uw inkomensbelasting, ongeacht drempel.

Wat gaan wij met uw gift doen?
De Zenderkerk neemt de functie van het ‘t Visnet over. De beschikbare ruimtes worden omgebouwd naar flexibele zaalruimten en elk voorzien van audio en beamer. Het wordt zo opgezet dat de gehele Hervormde gemeente Huizen hier optimaal gebruik van kan maken.
Juist voor dit deel wordt het ingezamelde geld gebruikt:

• de inrichting en het ‘stijlen’ van ontvangst- en vergaderruimtes;
  • een supergaaf jeugdhonk;
  • geluidsinstallatie en beamers;
  • stoffering en zonwering;
  • vergroening van het kerkplein;
  • bergruimtes (oa Kids Kledingbank)
  • en de achtertuin.

Wij bidden of dit alles tot zegen mag zijn voor de Hervormde gemeente Huizen, de wijkgemeente Zenderkerk, voor uw (klein)kinderen en natuurlijk voor uzelf. Laten wij saamhorig en in afhankelijkheid van onze God actief aan de slag gaan en toewerken naar een mooi resultaat! En onder het motto een goed begin is het halve werk, kunnen wij in dankbaarheid melden dat de teller inmiddels op € 30.785 staat!

Uw Kerkrentmeesters