Afscheid familie Roest

Dit bericht is geplaatst op 01-10-2021

Aan alle leden van onze gemeente,

Wij nodigen jullie van harte uit voor de afscheidsreceptie van Gerben, Corine, Maria, Livia en Jacob Roest op vrijdag 15 oktober tussen 17.00 uur en 18.30 uur in het Visnet (wij volgen de richtlijnen van de rijksoverheid door jullie te vragen de corona Checkapp of een recent testen voor toegang bewijs te laten zien)
Wij willen een aantal prachtige cadeaus aan de familie Roest meegeven zodat zij Huizen niet vergeten. Je kunt je bijdrage overmaken op: NL07 RABO 0329902652 t.n.v. afscheid fam. Roest.

Voor de leden van de wijkgemeente Zenderkerk is er ‘s avonds een wijkavond in het Visnet waar we elkaar ontmoeten en afscheid nemen, aanvang 19.30 uur.

Namens wijkgemeente Zenderkerk: Albert, Annelies, Geertruida, Jan Willem, Julian en Marjenneke