Update crowdfunding

Dit bericht is geplaatst op 16-10-2021

Heel graag zingen wij psalm 84 oud of nieuw berijmd. Het is ook de psalm die verbonden is aan de Zenderkerk. Nu kunt u ook instemmen met deze psalm door een gift te geven voor de Zenderkerk.
Totaal willen wij in de maanden oktober/november € 250.000 euro ophalen. Met dankbaarheid kunnen wij melden dat de teller inmiddels op € 48.299. Dank voor deze bijdrage!
Daarnaast kunnen wij u melden dat er inmiddels meerdere initiatieven lopen of opgestart worden. U kunt bijvoorbeeld in de Echo winkel leuke onderzetters kopen of meedoen aan een mosselparty. Verder zijn de KV en EVA bezig met het opzetten vaneen activiteit. Erg mooi om te zien en wij moedigen u aan mee te doen aan deze activiteiten! Ook goed voor de onderlinge band๐Ÿ˜‰.

Wij mikken op 1.000 ‘giften’ van elk € 250 groot en wij vragen u een gift te geven en dat kan:

1. Via de betaallink.
  2. Via een bankoverschrijving op NL07 RABO 032 990 2652, t.a.v.: College van Kerkrentmeesters Hervormde gemeente Huizen, o.v.v: Renovatie Zenderkerk
  3. Via een eenmalige incasso.  Hiervoor ontvangt u volgende week een formulier bij het kerkblad.
  4. Via een periodieke schenking verdeeld over 5 jaar (bijv. 5x € 50 per jaar). Ga naar hervormdhuizen.nl/akb. Vul online het formulier ‘Onderhandse schenkingsovereenkomst’ in, print deze uit, onderteken het en breng deze naar het Kerkelijk bureau in het ’t Visnet op vrijdagmorgen tussen 9.30 – 11.30 uur of mail naar

Uw Kerkrentmeesters