Crowdfunding Zenderkerk - update [2] december

Dit bericht is geplaatst op 09-12-2021
Crowdfunding Zenderkerk - update [2] december

Stand loopt verder op!

Beste gemeenteleden, vorige week konden wij met veel dankbaarheid aan onze God melden dat het doel van € 250.000 gehaald is! Afgelopen week zijn er nog meerdere giften binnen gekomen, wat erg mooi is. De teller staat nu op € 280.367. Het bedrag is grofweg als volgt opgebouwd: € 123.000 aan ontvangen eenmalige giften op onze bankrekening en € 157.000 aan nog te ontvangen gelden die zijn toegezegd via een periodieke gift en die wij binnen nu en 5 jaar ontvangen. Het extra opgehaalde geld kunnen wij gebruiken voor de wensen die ‘geparkeerd’ stonden. Denkt u hierbij aan een afscheidingswand tussen gemeentezaal en ontvangstruimte, nieuw meubilair ipv het meubilair van het ‘t Visnet en het vernieuwen van de keukeninventaris. Wij zijn erg blij en dankbaar dat u ons deze mogelijkheden geeft!

Mocht u nog niet hebben gegeven en wilt u dat nog wel doen. Van harte aanbevolen want er liggen nog genoeg klussen die gedaan kunnen worden.
U kunt een gift geven:

1) via de betaallink
2) via een bankoverschrijving op NL07RABO 032 990 26 52, t.a.v.: College van Kerkrentmeesters Hervormde gemeente Huizen, o.v.v: Renovatie Zenderkerk

Namens de Kerkrentmeesters – Gerbert Kooij