bij Hervormd Huizen

Hervormde Gemeente Huizen

De leden van de Hervormde Gemeente Huizen geloven in God als Schepper van hemel en aarde en als Rots van ons bestaan.

Van harte welkom op onze website!

Welkom bij Hervormd HuizenWelkom bij Hervormd HuizenOude KerkOude KerkNieuwe KerkNieuwe KerkZenderkerkZenderkerkMeentkerkMeentkerk
Welkom bij Hervormd Huizen
Oude Kerk
Nieuwe Kerk
Zenderkerk
Meentkerk

BENT U NIEUW

in onze gemeente?

De Hervormde Gemeente Huizen kent vier wijkgemeentes.

Alle wijkgemeentes hebben een gelijke grondslag, maar wel een eigen identiteit. Meer informatie over de identiteit van de wijkgemeentes, activiteiten en contactgegevens vindt u op de wijkpagina's van de Oude Kerk, Nieuwe Kerk, Zenderkerk en Meentkerk. Bent u op zoek naar de betekenis van geloof in deze tijd? Bezoek dan de Ontmoetingsdienst in De Brug: een korte wekelijkse samenkomst met zoekers en pasgelovigen.

Uiteraard bent u van harte welkom in de wekelijkse diensten of bij andere activiteiten! Voor meer informatie neem contact op met kerkelijkbureauonleesbaarhervormdhuizenonleesbaarnl

Oude KerkNieuwe KerkMeentkerkZenderkerk
Oude Kerk
Nieuwe Kerk
Meentkerk
Zenderkerk

KENNISMAKEN

met het geloof

Kennismaken met elkaar, God en geloven

De Brug is een ontmoetingsplek waar voor iedereen ruimte is. We zoeken samen naar wie God is en wat geloven voor jou en mij kan betekenen.
Iedere zondag is er een viering, een Ontmoetingsdienst, een samenkomst voor mensen die op zoek zijn naar God. Maar ook voor hen die God al kennen en meer van Hem willen horen en leren. Met elkaar God ontmoeten en zoeken naar de relevantie van geloven; dát staat centraal in de Ontmoetingsdienst. Ook als je (nog) helemaal niets van God en de Bijbel weet is het de bedoeling dat jij het gewoon goed kan volgen.

Welkom in de Ontmoetingsdienst in De BrugIedere zondag viering om 10.30 uurHooghuizenweg 36, Huizen
Welkom in de Ontmoetingsdienst in De Brug
Iedere zondag viering om 10.30 uur
Hooghuizenweg 36, Huizen

Kerkdiensten diensten beluisteren

Kerkstraat 1

Ds. P. Koeman, Barneveld - voorbereiding Heilig Avondmaal
Ds. P.M. van 't Hof

Brede Englaan 28

Ds. G.J. Roest - voorbereiding Heilig Avondmaal
Week 4
zondag 31 jan
Ds. G.J. Roest - Bediening Heilig Avondmaal

Borneolaan 30

Ds. B. den Butter - voorbereiding Heilig Avondmaal
Week 4
zondag 31 jan
Ds. B. den Butter - Bediening Heilig Avondmaal

Bovenmaatweg 410

Ds. P.M. van 't Hof - voorbereiding Heilig Avondmaal
Ds. B.E. Weerd, Papendrecht

Volg de kerkdiensten online via: Opens internal link in current windowkerkdienstgemist

Klik Opens internal link in current windowhier voor de gebruiksplannen van de kerkgebouwen.

Gemeente-breed nieuws compleet overzicht

Actie Kerkbalans (AKB)

maandag 18 januari 2021

De Actie Kerkbalans 2021 is van start gegaan. Het thema dit jaar luidt: ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’.

Alpha | Marriage Course | Parenting Course - update

vrijdag 15 januari 2021

Vanaf januari starten we met een aantal online cursussen van Alpha. Alle cursussen zijn zeer geschikt en inspirerend voor mensen van binnen én buiten de kerk. Dus geef het svp ook door aan anderen!

Kinderdienst Meentkerk 16 januari 16:30 uur

vrijdag 08 januari 2021

Vanuit de Meentkerk wordt een kinderdienst uitgezonden. Deze is (terug) te kijken via Kerkdienst Gemist en Youtube. 16 januari: de verwerking is hier te downloaden. 9 januari: de verwerking is hier te downloaden.