bij Hervormd Huizen

Hervormde Gemeente Huizen

De leden van de Hervormde Gemeente Huizen geloven in God als Schepper van hemel en aarde en als Rots van ons bestaan.

Van harte welkom op onze website!

Welkom bij Hervormd HuizenWelkom bij Hervormd HuizenOude KerkOude KerkNieuwe KerkNieuwe KerkZenderkerkZenderkerkMeentkerkMeentkerk
Welkom bij Hervormd Huizen
Oude Kerk
Nieuwe Kerk
Zenderkerk
Meentkerk

BENT U NIEUW

in onze gemeente?

De Hervormde Gemeente Huizen kent vier wijkgemeentes.

Alle wijkgemeentes hebben een gelijke grondslag, maar wel een eigen identiteit. Meer informatie over de identiteit van de wijkgemeentes, activiteiten en contactgegevens vindt u op de wijkpagina's van de Oude Kerk, Nieuwe Kerk, Zenderkerk en Meentkerk. Bent u op zoek naar de betekenis van geloof in deze tijd? Bezoek dan de Ontmoetingsdienst in De Brug: een korte wekelijkse samenkomst met zoekers en pasgelovigen.

Uiteraard bent u van harte welkom in de wekelijkse diensten of bij andere activiteiten! Voor meer informatie neem contact op met kerkelijkbureauonleesbaarhervormdhuizenonleesbaarnl

Oude KerkNieuwe KerkMeentkerkZenderkerk
Oude Kerk
Nieuwe Kerk
Meentkerk
Zenderkerk

KENNISMAKEN

met het geloof

Kennismaken met elkaar, God en geloven

De Brug is een ontmoetingsplek waar voor iedereen ruimte is. We zoeken samen naar wie God is en wat geloven voor jou en mij kan betekenen.
Iedere zondag is er een viering, een Ontmoetingsdienst, een samenkomst voor mensen die op zoek zijn naar God. Maar ook voor hen die God al kennen en meer van Hem willen horen en leren. Met elkaar God ontmoeten en zoeken naar de relevantie van geloven; dát staat centraal in de Ontmoetingsdienst. Ook als je (nog) helemaal niets van God en de Bijbel weet is het de bedoeling dat jij het gewoon goed kan volgen.

Welkom in de Ontmoetingsdienst in De BrugIedere zondag viering om 10.30 uurHooghuizenweg 36, Huizen
Welkom in de Ontmoetingsdienst in De Brug

Ds. A. Visser, Harderwijk
Ds. W.J. Gorissen, Voorthuizen

Onlinediensten

Volg de kerkdiensten online via: Opens internal link in current windowkerkdienstgemist
Bent u te gast in ons dorp en wilt u een kerkdienst meemaken, meld u dan Opens internal link in current windowhier aan.

Gemeente-breed nieuws compleet overzicht

Kledinginzameling Stichting Albanië Comité

vrijdag 07 augustus 2020

Maandag 24 augustus 2020 starten wij weer met de kledinginzameling. In het Huizer Kerkblad lijkt dat dit al eerder is, maar dat is niet zo. Nog even geduld, vanaf de 24e zijn we er weer klaar voor.

De dag van de scherven - Wilbert en Rima - Libanon

donderdag 06 augustus 2020

Om 10:00 uur ’s morgens kom ik via een omweg Beiroet binnen. Veel wegen zijn door het leger afgesloten, met name rondom het havengebied. De ravage is er groot en de hulpdiensten zijn er nog volop actief.

Gebedsbrief familie Lusitg

zaterdag 25 juli 2020

Klik hier voor de gebedsbrief 'Hart voor Frankrijk' van de familie Lustig.

Samen Petrus lezen - Update 27-05

dinsdag 19 mei 2020

Samen Petrus lezen onder leiding van ds. Gerben Roest.