Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

Optimalisatie website

dinsdag 15 april Na aanleiding van de reacties op de nieuwe website is er weer veel werk verricht om de website nóg beter te maken. Lees in dit bericht wat er allemaal is veranderd!

Na de livegang op 6 maart waren er nog steeds enkele mankementen te vinden die nog opgelost moesten worden. We hebben vele positieve reacties mogen ontvangen. Daarnaast ook goede feedback op functies die nog niet zo goed werktte. Dank daarvoor, ga zo door! 

De afgelopen tijd zijn we als webredactie erg druk geweest met het optimaliseren van de website. Dit alles in samenwerking met de ontwikkelaar van de website: www.zigwebsoftware.nl

Hieronder staat een lijst van verbeteringen die zichtbaar zijn voor u als gebruikers van de website. Daarnaast zijn er ook nog functies toegevoegd waar wij als webredactie veel aan  hebben en die nog gewenst waren. De webredactie is nu beter in staat om de pagina's mooier op te maken, dat zult u in de loop van de tijd kunnen gaan merken. Van de onderstaande punten staat nog niet alles online, maar dat zal deze of volgende week wel het geval zijn.  

Verbeteringen
- Op de homepage deed de groene downloadknop van het kerkblad het vaak niet, dit is opgelost en zal deze week op de website staan.
- In verschillende browsers was de kalender niet klikbaar. Dit probleem is nu verholpen voor Internet Explorer 9 t/m 11. Wanneer u nog beschikt over een oudere versie dan verzoeken wij u uw browser te updaten.
- De website was op een mobiel praktisch onbruikbaar. Er zijn wat verbeteringen doorgevoerd om de website toegankelijker te maken. Hier zullen we in de toekomst nog verder naar kijken. (Als u nu op de website komt moet u alleen nog eenmalig uitzoomen. Daarna zal de website normaal worden getoond op uw mobiel)
- De speciale tekens die in vreemde code werden getoond zijn verdwenen 
- Het is mogelijk om te reageren via Facebook op nieuwsberichten. Dit geldt (nog) niet voor nieuwsberichten die via de wijkpagina worden bekeken.

Zoals al eerder aangegeven is er ook achter de schermen nog het een en ander veranderd. 

Heeft u nog meer tips? Werkt er nog iets niet naar behoren? Huiver niet en laat het ons weten!