Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

Nieuwe website online!

vrijdag 07 maart Wie vanaf vrijdag 7 maart op www.hervormdhuizen.nl kijkt, ziet daar een nieuwe, frisse website!

In de afgelopen tijd is er achter de schermen hard aan gewerkt aan de nieuwe website door Zig Websoftware en de werkgroep die hiervoor in het leven is geroepen.

De huidige website van de Hervormde Gemeente Huizen was al een tijdje toe aan een nieuw jasje met heldere, up-to-date informatie over onze gemeente. Nu is het zover. Op woensdagavond 5 maart, tijdens de centrale gemeenteavond in ’t Visnet, werd de nieuwe website alvast gepresenteerd, waarna de site op 7 maart live is gegaan. Het resultaat mag er zijn!

Wat is er veranderd?
Natuurlijk is de menu-opbouw en de structuur van de website gewijzigd. Ook zijn nieuwe foto’s toegevoegd en is er nu een nieuwsblokje en kalenderfunctie. Kortom; een website van een kerk zoals dat anno 2014 hoort te zijn. De redactie van de nieuwe website (bestaande uit Christiaan Wiesenekker, Wilma den Butter, Laurens Rebel en Beijke Kasbergen) zal de informatievoorziening via de nieuwe site bewaken en de informatie up-to-date houden. Neem vanaf 7 maart een kijkje op het vernieuwde www.hervormdhuizen.nl!

Werkgroep Nieuwe Website:
Myrthe Kooij, Wilbert den Butter, Christiaan Wiesenekker, Beijke Kasbergen