Huizen-Hebron

vrijdag 28 november Zoals u en jij in het katern hebben kunnen lezen voert Huizen het komende seizoen een project voor Hebron. Hebron is een dochtergemeente van de Noorderkerk in Amsterdam. Dit jaar gaan we met het project niet over landsgrenzen heen, maar des te meer reiken we over kerkgrenzen!

Deze gemeente staat en leeft midden in de Spaandammerbuurt, midden in een multiculturele volksbuurt. Een heel andere manier van kerkzijn dan dat wij gewend zijn. Een een uitdaging voor u en jou om daar een korte periode deel van te kunnen zijn. Zij hebben binnen hun eigen kerkdiensten en activiteiten uw en jullie hulp nodig. Samen, als gezin, met vrienden of leeftijdsgenoten. Uw en jouw hulp wordt zeer gewaardeerd!

Voor een idee van deze gemeente bekijk het filmpje:
youtu.be/2meLuoJc8_Y