Nieuwe pagina’s over kerkgebouw, muziek en bezoekwerk

maandag 02 februari

De pagina’s van wijkgemeente Meentkerk zijn verrijkt met twee nieuwe pagina’s, één over het Opens internal link in current windowkerkgebouw en één over Opens internal link in current windowmuziek. Daarnaast is de bestaande pagina ‘Opens internal link in current windowBezoekwerk’ vernieuwd. Diverse bronnen – interviews, krantenartikelen en artikelen in het Huizer kerkblad, informatie op het internet en bijdragen van gemeenteleden – zijn  gebruikt om een beschrijving te geven van de Meentkerk als gebouw en van een aantal elementen in de kerk, zoals het Christusmonogram. Op een aparte pagina over muziek in de Meentkerk staat informatie over het Leeflang orgel, en over de muziekgroepen die in de erediensten een bijdrage leveren. De pagina ‘Bezoekwerk’ geeft nu een overzicht van al het bezoekwerk in wijkgemeente Meentkerk.