KIDS KLEDINGBANK Spring & Summer

dinsdag 17 maart

De volgende Kids Kledingbank staat gepland op zaterdag 11 april van 10.00 uur – 13.00 uur in de Zenderkerk. De Kids Kledingbank biedt kosteloos goed bruikbare baby- en kinderkleding, -schoenen en accessoires aan voor ouders van opgroeiende baby’s en kinderen, die op dit moment (even) geen financiële middelen hebben om dit aan te schaffen.

Verzamelt u mee?
U kunt ons helpen door baby-, kinderkleding en schoenen voor ons in te zamelen. Voor deze kledingbank zijn wij met name op zoek naar:

BABY- EN KINDERKLEDING in de MATEN 50 t/m 176 geschikt voor het VOORJAAR en de ZOMER.

⦁    Juist ook de grotere maten vanaf 140 t/m 176 zijn zeer welkom. Tijdens de vorige kledingbanken hadden we een tekort aan grotere maten.
⦁    Denk aan jassen, (korte) broeken, shirts, blouses, truien/vesten, jurken, rokken, sportkleding, zwemkleding en pyjama’s.
⦁    Gewassen en zonder vlekken.
⦁    Ook (sport)schoenen, (regen)laarzen,  slippers, riemen en accessoires zijn van harte welkom!

Kapotte kleding/schoenen en gebruikte sokken/ondergoed kunnen we niet gebruiken.

Als u geen gebruikte kleding of schoenen hebt, kunt u  bijvoorbeeld nieuw ondergoed of sokken voor ons kopen en inleveren. Daar maken we de kinderen ook zo blij mee!

Inlevermomenten
U kunt de kleding, schoenen en accessoires inleveren op donderdagavond 9 april van 20.00 – 22.00 uur en vrijdag 10 april van 9.00 – 11.30 uur in de Zenderkerk.

Sorteert en bakt u mee?
Wij zijn nog steeds op zoek naar mensen die ons willen helpen met het sorteren van de kleding op vrijdagochtend 10 april tussen 9.00 - 12. 00 uur in de Zenderkerk. En wie bakt voor de bezoekers van de Kids Kledingbank iets lekkers (cake, taart, koekjes) voor bij de koffie? Mail naar kledingbankhuizen@gmail.com.

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Hartelijke groet,
Kids Kledingbank

Elsbeth van Dijk, Caroliene Joosse, Linda Kooij en Ingeborg Reurink

Vragen? Mail naar kledingbankhuizen@gmail.com of bel 06-20456110.