Kids Kledingbank Herfst & Winter

vrijdag 02 oktober zaterdag 17 oktober van 10.00 – 13.00 uur in de Zenderkerk

Doelgroep:
kinderen met ouders die het financieel moeilijk hebben èn de Tsjernobylkinderen

Verzamelt u mee?
Voor deze kledingbank hebben wij nodig:

Baby- en Kinderkleding in de maten 50 t/m 176 geschikt voor de HERFST en de WINTER

-    jassen, broeken, shirts, blouses, truien/vesten, jurken, rokken en pyjama’s
-    zwem- en sportkleding (Ajaxshirts zijn erg populair!)
-    (sport en voetbal)schoenen, (regen)laarzen, riemen, scheenbeschermers, keepershandschoenen en andere accessoires
-    Broeken en rokken in de grotere maten 140 t/m 176 zijn zeer welkom! Tijdens de vorige kledingbanken hadden we een tekort aan broeken en rokken in grotere maten.

We willen alle kleding graag schoon, heel en zonder vlekken ontvangen.

Als u geen gebruikte kleding of schoenen hebt, kunt u  bijvoorbeeld nieuw ondergoed, sokken of andere kledingstukken voor ons kopen en inleveren.

Sorteert en bakt u mee?
Wij zijn nog op zoek naar mensen die ons willen helpen met het sorteren van de kleding op vrijdagochtend 16 oktober tussen 9.00 - 12. 00 uur in de Zenderkerk. En wie bakt voor de bezoekers van de Kids Kledingbank iets lekkers (cake, taart, koekjes) voor bij de koffie? Mail naar kledingbankhuizen@gmail.com of bel 06-20456110.

Inlevermomenten:
donderdagvond 15 oktober tussen 20.00 – 21.00 uur en vrijdagmorgen 16 oktober van 9.00 – 11.30 uur in de Zenderkerk

Alvast hartelijk dank voor uw bijdrage!

Hartelijke groet,
Caroliene Joosse, Linda Kooij, Ingeborg Reurink en Corine Roest