Kerstzangdienst Oude Kerk

vrijdag 20 november In de Oude Kerk aan de Kerkstraat in Huizen wordt op zaterdag 19 december een kerstzangdienst georganiseerd door het Hervormd Gereformeerd Verenigingsverband (H.G.V.V.)

Aan deze kerstzangdienst werken mee het

Mannenkoor EBEN HAËZER uit Katwijk o.l.v. Hendrik-Jan Colijn. Hugo van der Meij begeleidt koor- en samenzang op orgel en piano. Verder treden op Jacomina van der Plas-Vooijs, sopraan en Lisa Groothedde, panfluit. Ook is er samenzang met bekende kerstliederen.

Een korte meditatie zal worden gehouden door Prop. A. N. J. Scheer uit Huizen en Jonathan Lubbers leest de teksten uit de Bijbel voor.

De avond begint om 19.30 uur en is gratis te bezoeken. Ter bestrijding van de onkosten zal er wel een collecte worden gehouden.