Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

Wilbert & Rima

vrijdag 19 februari Geweldig nieuws! Ons Valentijndiner voor de N.E.S.T heeft €1.070,- opgebracht! Dank aan God en aan onze betrokken gasten! Het was een mooie avond waar Wilbert zelf door middel van een videoboodschap ook even aanwezig was.

De volgende actie die we doen is een pannenkoekenparty op vrijdag 18 maart in het Visnet! Zie voor meer informatie de flyer volgende week in het kerkblad. Voor het bakken van de pannenkoeken zijn we op zoek naar vrijwilligers die vrijdagmiddag vanaf 14 uur willen komen bakken. U kunt zich aanmelden via karin_dgonleesbaarhotmailonleesbaarcom.

Mocht u niet van pannenkoeken houden maar wel ons doel een warm hart toedragen dan kunt u ook steunen door middel van een gift.
Via deze Opens external link in new windowlink kunt u een bedrag overmaken naar de GZB voor dit project.

Zoals u kunt zien willen wij 5.000 euro bij elkaar brengen voor de studenten van de N.E.S.T. in Beirut. Hier worden jonge mensen opgeleid tot predikant in hun eigen regio in Syrië en Libanon. Ze komen berooid uit de oorlog en de NEST wil ze helpen en opleiden maar redden dat financieel niet zonder hulp.

Wij zijn met Wilbert & Rima en hun studenten blij met uw medeleven en gebed.

In de Initiates file downloadnieuwsbrief staat niet alleen goed nieuws, veel zorgen blijven of worden schrijnender maar een straal van hoop komt erdoorheen. God is erbij. Juist ook in moeilijke tijden.

Dank u wel voor uw betrokkenheid!

Neemt u alstublieft even de tijd om de brief door te lezen en door te bidden.