Meentkerk portretboek gelanceerd

vrijdag 25 november

Woensdag 23 november jl. is tijdens de wijkgemeenteavond het portretboek gelanceerd. Leden van de Meentkerk kunnen sindsdien een profiel aanmaken op www.mijnmeentkerk.nl. Door het portretboek wil de kerkenraad de onderlinge verbinding in de wijkgemeente stimuleren. In het portretboek staan kinderen, jongeren en volwassen die een profiel hebben aangemaakt met naam, foto en andere gegevens. Je kunt terugvinden wat iemand in de wijkgemeente doet, met wie iemand in relatie staat en waar iemands interesse ligt. Ook is het mogelijk om contact te leggen met leden binnen het portretboek door middel van een berichtenbutton. Mocht jij je nog niet geregistreerd hebben in het portretboek, doe dat dan snel zodat zo veel mogelijk mensen in het portretboek komen te staan. Een link naar het portretboek staat rechtsonder op de landingspagina van de Meentkerk op Hervormdhuizen.nl. Een korte instructie vind je Initiates file downloadhier.
Als er problemen of vragen zijn, stuur dan een mail naar Opens window for sending emailbeheerderonleesbaarmijnmeentkerkonleesbaarnl. Graag tot ziens in het portretboek!