ORIËNTATIECURSUS CHRISTELIJK GELOOF

vrijdag 24 februari “Ik heb vragen over God, Jezus, de Bijbel en de kerk. Soms geloof ik dat er meer moet zijn dan dit leven, maar op andere momenten heb ik daar m’n twijfels bij. Op zondag zie ik mensen naar de kerk gaan. Wat zoeken ze daar eigenlijk? Wat is de zin van hun leven? Ook in alle narigheid die het leven teweegbrengt. Word je beter door het volgen van Jezus? Ik zou het fijn vinden om hier eens met anderen over door te praten!”

Nieuwsgierig naar antwoorden… We nodigen je graag uit voor een introductiecursus ‘Christelijk geloof’. Tijdens deze cursus doorlopen we met elkaar een overzichtelijk cursusboekje waarin de belangrijkste punten van het christelijk geloof staan verwoord. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan. De cursus is geheel vrijblijvend en we verplichten je tot niets. Aan het eind van de cursus heb je een goed beeld van het christelijke geloof.

Locatie Zenderkerk, Borneolaan 30 in Huizen
Dag  dinsdagavond, 20.00 - 22.00 uur    (inloop    vanaf    19.30    uur,    koffie    staat    klaar)
7 maart en 21 maart
4 april en 18 april
16 mei en 30 mei

Interesse?
Voel je je aangesproken, loop gerust een avond binnen om te kijken of het programma wat voor je is. Je mag actief deelnemen, maar ook gewoon komen luisteren. We vinden het fijn als je komt!
Aanmelden en/of meer info: Jaap Hoegee jaaphoegee@gmail.com of mobiel 06 - 203 737 61
Hopelijk zien we elkaar én leren we van elkaar!