Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

Gezocht ouders en/of jongvolwassenen

woensdag 31 mei In het afgelopen seizoen 2016-2017 is de Hervormde Jeugdraad gestart met “It’s up to You’. Een kapstok waar diverse activiteiten voor jongeren van 12 t/m 18 jaar onder vallen, zoals Bruggerchill, The Hunt, zwemmen in de Eemhof en de Winterparty.

Deze activiteiten zijn samen met ouders vanuit onze gemeente georganiseerd. 

Het komende kerkelijke seizoen 2017-2018 willen we hiermee doorgaan; activiteiten en/of bijeenkomsten organiseren voor onze jongeren. Naast deze activiteiten denken we ook aan een jongerendienst, een bijbelstudieavond, een inhoudelijke verdiepingsavond met een spreker, een diaconaal project-activiteit, een bbq-avond en een bowlavond. 

Daarom wil de Hervormde Jeugdraad graag een avond organiseren op dinsdag 20 juni voor ouders en jong volwassen die graag mee willen helpen om één of meerdere activiteiten voor 2017-2018 met ons te organiseren. Tijdens deze avond willen we met elkaar in gesprek gaan over de diverse activiteiten. En wie weet komen er nog wel ander ideeën naar voren. Het is natuurlijk ook mogelijk om mee te denken tijdens deze avond zonder meteen een activiteit te hoeven organiseren.

We hopen dat veel ouders en/of jongvolwassenen mee willen helpen en denken.  

De ‘It’s up to You’-avond 2017-2018 is op dinsdag 20 juni in de kelder van ’t Visnet en het begint om 20.00 uur. 

Informatie, vragen en opgave kan via hj@hervormdhuizen.nl

Hervormde Jeugdraad