Wijkdag Meentkerk 2014

donderdag 22 mei U en jij wordt van harte uitgenodigd voor de oergezellige GEMEENTEMIDDAG van wijkgemeente Meentkerk! Pak uw agenda en zet de datum er gelijk in: ZATERDAG 28 JUNI 2014! Tijd: 12.00 – 16.00 uur.

Beste gemeenteleden,

ZATERDAG 28 JUNI 2014! Tijd: 12.00 – 16.00 uur.

Dit jaar verrassend anders dan voorgaande jaren. Uiteraard met dezelfde ingrediënten: gezelligheid, ontmoeting, lekker hapje en drankje, maar toch nét even anders!

Want dit jaar gaan we naar een locatie “buiten ’t darp”, namelijk naar Eemnes. We zijn welkom op de boerderij en het erf van een echtpaar aan de Meentweg. Om 12 uur verzamelen we bij de Meentkerk en gaan we er op de fiets naar toe. Is zelf fietsen niet mogelijk voor u, dan is er uiteraard vervoer geregeld. Mocht u hiervan gebruik willen maken, dan kunt u dat aangeven op het strookje.

In Eemnes aangekomen staat er een heerlijke “HIGH TEA” voor ons klaar. Daarbij hebben we uw hulp nodig! In de hal van de Meentkerk kunt u intekenlijsten vinden met suggesties voor hapjes. Inschrijven voor meerdere soorten hapjes mag (graag zelfs)! Wij willen u vragen deze hapjes zaterdagmorgen tussen 10.00 en 11.00 uur in de Meentkerk af te geven. Wij zorgen er dan voor dat ze in Eemnes aankomen. Ook de kinderen zijn welkom natuurlijk! Voor hen is er een aantal activiteiten georganiseerd.

We hopen natuurlijk op mooi weer, maar mocht het tegenzitten, geen nood, dan mogen we in de loods bij de boerderij. Met uw en jouw stralende humeur komt het sowieso helemaal goed!

Als u zich wilt aanmelden voor de gemeentedag dan kunt u hier het opgaveformulier invullen

Graag tot ziens!

Het organisatiecomiTHEE