Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

VakantieBijbelWeek 2014 12 tot en met 14 augustus

donderdag 05 juni Kids en tieners … Staat het al in je agenda? In de laatste week van de zomervakantie is er opnieuw de VakantieBijbelWeek van dinsdag 12 t/m donderdag 14 augustus. Het thema is Zeesterren en we kunnen alvast verklappen dat het programma weer supergaaf wordt! Drie dagen heel veel leuke dingen doen en veel leren over geloven en de bijbel! Daar ben jij toch ook bij?!

Doel VakantieBijbelWeek
Met de VBW willen we juist rand- en buitenkerkelijke kids en tieners (en hun ouders) in aanraking brengen met God en Jezus. Soms komen kinderen tijdens de VBW voor het eerst in aanraking met de boodschap van de bijbel.  Daarom hopen en bidden we dat juist deze kids en tieners de VBW met ons mee gaan vieren. Nodig jij ook iemand uit?

Ouders, helpt u mee?
Tijdens de VBW willen we de kids en tieners laten ontdekken en leren waarom en hoe ze achter Jezus aan kunnen gaan. We willen de kinderen graag vertellen wie ze mogen volgen: de Heere Jezus! Ook dit jaar is er weer een apart kinder- en tienerprogramma, waarbij we zo’n 250 kids en tieners verwachten. Om deze kinderen goed te kunnen begeleiden hebben we uw hulp hard nodig! We gaan ervan uit dat als uw dochter/zoon aanwezig is op de VBW, u ook minstens een dagdeel komt helpen. Dat is toch niet teveel gevraagd? We zoeken mensen die groepjes begeleiden, spellen leiden, pannenkoeken bakken of opruimen. Het is het leukst om alle dagen te helpen. Maar een (dag)deel mag natuurlijk ook. Helpt u ook mee?

We hebben uw hulp nodig op:
Dinsdag 12 t/m donderdag 14 augustus

- 10.00 tot 13.30 uur (groep 3 t/m 6)
- 17.00 tot 20.30 uur (groep 7 t/m 13 jaar)

Meld u aan door een e-mail te sturen naar Opens window for sending emailkinderevangelisatieonleesbaarhervormdhuizenonleesbaarnl. Vragen? Bel 035-5266954 (Gerard Barmentlo). We rekenen op u!

Gebed
Aan alle gemeenteleden vragen we om te bidden voor deze VBW. Wilt u met ons meebidden om hulp bij de voorbereiding, veel belangstelling van kinderen die Jezus nog niet persoonlijk kennen en fijne VBW-dagen waarin God centraal staat?

Hartelijk bedankt alvast!
De VBW-commissie