Bezinningsmomenten in de Stille Week maandag 21 maart t/m donderdag 24 maart

donderdag 25 februari Een half uur van bezinning wordt gehouden in de Nieuwe Kerk, Brede Englaan, Huizen Aanvang 19.15 uur. Het weekthema is: Mensen rondom de Heiland

Bezinning in een liturgie met Schriftlezingen, stiltemomenten, samenzang en gebed.

Het schema voor de liturgie vindt u Initiates file downloadHIER en het programma Initiates file downloadHIER.

Dit jaar staat het Lukas-evangelie centraal.
De liturgie roept op tot een bezinning over het gedrag van mensen rondom Jezus, de Heiland, de Zaligmaker, de veroordeelde Schuldeloze.
In de lezingen uit het evangelie van Lukas worden gedragingen van mensen aan de orde gesteld tot in de periode van het lijden, de kruisdood en het sterven van Jezus.
Gelezen wordt onder meer uit de verhalen die alleen in het Lukas-evangelie voor komen.
Lezingen en liederen vertellen over genezingen en ontmoetingen met vrouwen, over arm en rijk en over redding van mensen wereldwijd door het heilswerk van Jezus

Evenals vorige jaren wordt U van harte uitgenodigd deze bezinningsmomenten bij te wonen, om de Stille Week voor uzelf inhoud te geven.

De organisatie valt onder verantwoordelijkheid van
de vier Hervormde wijkgemeenten
de Christelijke Gereformeerde Kerk