Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

Opbrengst pannenkoekenparty N.E.S.T.

vrijdag 25 maart Opnieuw mooi nieuws! De pannenkoekenparty van afgelopen vrijdag voor de N.E.S.T heeft € 567,- opgebracht! Dank aan God en aan onze betrokken gasten! En ook veel dank aan de pannenkoekenbakkers in het Visnet en thuis en aan de sponsors van de ingrediënten. Jan René van Wessel willen we bedanken voor het openstellen van het Visnet.

Het was een gezellige avond met heel veel lekkere pannenkoeken.
Fijn om dit met elkaar te kunnen doen voor onze mede christenen in het Midden-Oosten.

Wilbert zelf was door middel van een videoboodschap aanwezig en liet ons beelden zien van de prachtige zee en de drukke binnenstad met veel verkeer en veel mensen.  En beelden van het gebouw waar de NEST in huist en waar Wilbert & Rima wonen samen met hun kinderen Christina en Pieter.
Wij willen € 5.000,- bij elkaar brengen voor de studenten van de N.E.S.T. - the Near East School of Theology- in Beirut.

Tot nu toe is er al  €1.837,- bij elkaar gebracht!
Op dit moment zijn wij nog bezig met het benaderen van bedrijven met de vraag of ze de NEST laptops willen schenken, hieraan hebben de studenten naast onderwijs en huisvesting ook zeer behoefte.

Wij zijn heel dankbaar en blij dat de Diaconie ons heeft toegezegd de totale opbrengst van van het Valentijnsdiner, de pannenkoekenparty, de bijdrage via bedrijven en de particuliere giften voor de NEST, te willen verdubbelen!
 
De GZB zelf heeft inmiddels besloten om 10.000 euro vrij te maken voor de NEST! Prachtig nieuws. Misschien wilt u de NEST ook steunen door een financiële bijdrage?

U kunt dan via deze Opens external link in new windowlink een bedrag overmaken naar de GZB.
U kunt ook een gift overmaken naar de rekening van onze Diaconie: NL71RABO0329907417 graag met vermelding: actie Wilbert&Rima NEST studenten. Deze giften worden dus door de Diaconie verdubbeld.

Wij zijn met Wilbert & Rima en hun studenten blij met uw medeleven, gebed en financiële steun. Veel dank voor al uw betrokkenheid! Het bemoedigt en doet hen heel goed.