Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

Chr. Boekhandel De Echo viert op grootse wijze 25-jarig bestaan!

maandag 29 oktober Al 25 jaar is De Echo een begrip in Huizen. Velen hebben de gang naar ‘de boekhandel boven Jamin’ weten te vinden.

De Echo is inmiddels lang niet alleen meer een boekwinkel. Het is door de tijd heen gegroeid tot een bloeiende zaak waar ook creatieve cadeaus een groot deel van het aanbod vormen.  Deze winkel viert op 12 november haar 25-jarig jubileum met het pakkende thema ‘Proef en Geniet’, met een knipoog naar Psalm 34.

Er wordt groots uitgepakt:  de hele maand november is een feestmaand, vol Proeven en Genieten.  In deze hoogtij-maand zijn er 25 aanbiedingen, ééntje voor elk afgelopen jaar.  Daarnaast zijn vier speciale actie-momenten, waarbij aan alle doelgroepen voor dit festijn is gedacht .  Zo is er voor de mannen een mannenontbijt op 3 november met Marco van der Straten. De hele markt mag meegenieten en meeproeven op zaterdag 10 november met iets lekkers van ‘Bakken met Niels’, wiens boeken en accessoires ook verkocht worden in De Echo.  Marianne Grandia is een veelgelezen Nederlandse auteur. Zij komt in deze feestmaand naar Huizen voor een inspirerende avond, op donderdag 22 november. Uiteraard is er ook aan onze kleintjes gedacht: de laatste week van november is er elke middag ‘taai-taaipop versieren’, gewoon in de winkel!  En in de winkel staat ook een grote pot met pepernoten. Hoeveel? Raden maar! Daarnaast is er voor elke (betalende) bezoeker een (handig) aandenken. Het proef-en-geniet thema geldt dus voor elke inwoner van Huizen & daarbuiten, jong & oud, man & vrouw!

Zie voor meer informatie en opgave voor de feestelijke actie-momenten:  Opens external link in new windowwww.boekhandelecho.nl