Kids Kledingbank

Kids Kledingbank is er voor ouders met baby's en kinderen in de leeftijd van 0 tot ongeveer 14 jaar. Bent u hard op zoek naar kleding voor uw opgroeiende kinderen? Maar heeft u op dit moment (even) geen financiële middelen om deze kleding aan te schaffen? Bij de Kids kledingbank vindt u kosteloos baby-, kinderkleding en schoenen. Welkom!
De volgende Kids Kledingbank staat gepland op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober in de Zenderkerk (Borneolaan 30).

Vooraf online reserveren is verplicht. In verband met de coronamaatregelen is de toegang alleen mogelijk met een online gereserveerd toegangsbewijs. Opens external link in current windowReserveer hier online!

Kleding inleveren
Uw (gewassen) kinderkleding en -schoenen kunt u inleveren bij de Zenderkerk op woensdagavond 21 oktober tussen 20.00 - 22.00 uur. I.v.m. de coronamaatregelen vragen wij u de kleding per geslacht (jongen/meisje) en per maat apart verpakt aan te leveren. Geslacht en maat graag vermelden op verpakking. Hartelijk dank!

Veilig en verantwoord
We willen de Kids kledingbank op een veilige en verantwoorde manier plaats laten vinden. Daarom hebben we de volgende afspraken gemaakt. klik Initiates file downloadhier

Hartelijke groeten,
Kids Kledingbank