Aanmelden voor kerkdienst

woensdag 17 juni

Zoals vorige week aangekondigd zullen we in de Nieuwe Kerk, de Meentkerk en de Zenderkerk gebruik gaan maken van een reserveringssysteem, de Scipio app.

Werkwijze reserveringssysteem

Eenmalige stappen:

1. Zoek de Scipio app op in de App Store (Apple) of Play Store (Android) en download deze.
  2. Maak een Scipio-account aan. Dit kan alleen met het e-mailadres dat u heeft doorgegeven aan de LRP-beheerders (zie onderstaand) en als u een uitnodiging heeft ontvangen. In deze uitnodiging zit tevens een video instructie voor het aanmaken van het account.

Stappen reserveren kerkdienst:

1. Controleer of (de eerste letter van) uw achternaam komende zondag aan de beurt is (zie wijkbericht).
  2. Is uw achternaam aan de beurt, selecteer in de app dan aankomende zondag. Doe dit voor vrijdagavond 20.00 uur.
  3. Meld uzelf (en eventueel uw gezinsleden) aan door op 'Aanwezig' te klikken.
  4. Is uw achternaam aankomende zondag niet aan de beurt? Kijk dan vanaf vrijdagavond 20.00u in de app of er nog plekken vrij zijn. In dat geval kunt u zich alsnog aanmelden.

Heeft u hulp nodig bij de installatie of het reserveren? Belt u dan met onderstaand telefoonnummer.

Telefonische aanmelding:
Als (de eerste letter  van) uw achternaam aan de beurt is en u heeft geen mogelijkheid om u  digitaal aan te melden, dan kunt u zich telefonisch aanmelden via:
Nieuwe Kerk: 06 - 518 953 85
Meentkerk:  035 - 525 93 25 (van maandag tot donderdag tussen 19:00 - 20:00 uur)
Zenderkerk: 06 - 253 012 68

Herhaling: svp e-mailadres doorgeven
Als gemeente maken we gebruik van de landelijke ledenadministratie (LRP). Het is heel belangrijk dat u uw e-mailadres laat opnemen in het LRP, zodat de Scipio-accounts hierop kunnen worden gebaseerd. Daarom verzoeken we u om zo snel mogelijk (uiterlijk maandag 22 juni) een e-mail te sturen naar:
Nieuwe Kerk: ledenadministratienieuwekerk@hervormdhuizen.nl
Meentkerk: ledenadministratiemeentkerk@hervormdhuizen.nl
Zenderkerk: ledenadministratiezenderkerk@hervormdhuizen.nl
Vermeld hierin uw naam, adres en telefoonnummer. De beheerder zal uw e-mailadres vervolgens verwerken.

Mocht u niet over een e-mailadres beschikken, dan blijft de mogelijkheid bestaan om u telefonisch aan te melden voor de diensten (zie bovenstaand). Ook gasten zijn via deze weg van harte welkom!