Kinderverwerking Meentkerk 25 april

zaterdag 24 april

Vanuit de Meentkerk wordt een kinderdienst uitgezonden. Deze is (terug) te kijken via Opens external link in new windowKerkdienst Gemist en Youtube.
25 april verwerking
18 april verwerking
11 april verwerking
4 april verwerking en instructieboekje
28 maart verwerking en instructieboekje
21 maart: Initiates file downloadverwerking en Initiates file downloadinstructieboekje
14 maart:
Initiates file downloadverwerking en Initiates file downloadinstructieboekje
7 maart: Initiates file downloadverwerking en Initiates file downloadprojectboekje
28 februari: de verwerking is Initiates file downloadhier te downloaden en het projectboekje Initiates file downloadhier.
21 februari:
de verwerking is Initiates file downloadhier te downloaden. Het werkboekje voor het paasproject Initiates file downloadhier.
14 februari: de verwerking is Initiates file downloadhier te downloaden. En hier het werkboekje voor Initiates file downloadhet paasproject.
7 februari: de verwerking is Initiates file downloadhier te downloaden.
31 januari: de verwerking is Initiates file downloadhier te downloaden.
23 januari: de verwerking is Initiates file downloadhier te downloaden.
16 januari: de verwerking is Initiates file downloadhier te downloaden.
9 januari: de verwerking is Initiates file downloadhier te downloaden.