Nieuwsbericht

Nieuwsbericht

Online bingo Meentkerk – woensdag 13 mei om 19.30 uur

maandag 11 mei

We gaan met elkaar bingo spelen!!!
Wat je nodig hebt om mee te kunnen doen zijn twee dingen:
1) een bingokaart en
2) een laptop (of mobiele telefoon of tablet) met een camera om te kunnen videobellen.
De linkjes naar de bingokaart en het videobellen kun je vinden op de website www.hervormdhuizen.nl, op de Facebookpagina van de Meentkerk en op het Instagram account  Meentkerkhuizen.
 
Onderstaand een korte toelichting:
iedere persoon speelt met één bingokaart. Deze bingokaart kun je downloaden viaOpens external link in current window https://bit.ly/3b3wl1z  Je kunt de kaart uitprinten, overschrijven of ook online gebruiken door de getallen aan te klikken.
Je kunt ook nog met een extra kaart meespelen als je een vlaggetje inlevert bij Gerdien Honing (Aristoteleslaan 111), zie de uitzending van 29 april.
een laptop (of mobiele telefoon of tablet) met een camera
 
We gebruiken voor deze bingo het programma Zoom. Op je laptop kun je het beste het programma Zoom downloaden. Als je dit liever niet doet kun je ook via je browser meespelen. Zoom installeren kan door op de link te klikken:
Opens external link in current windowhttps://vu-live.zoom.us/j/99282281019 Meeting ID: 992 8228 1019
 
Speel je mee via je telefoon of tablet, dan kun je gratis de Zoom app installeren. Voor het videobellen via Zoom is de link op te vragen via Opens window for sending emailrw_devriesonleesbaarhotmailonleesbaarcom en/of kijk naar de uitzending ‘Voor en Door de Meentkerk’. Daar verschijnt de link in beeld!
 
Kom je er niet uit of wil je een installatie-instructie, stuur dan gerust een e-mail naar Antonette.
 
De uitzending van ‘voor en door de Meentkerk’ begint zoals gebruikelijk weer om 19.30 uur. We houden het dan kort en zullen na een paar minuten over gaan naar de bingo via Zoom. De bingo wordt niet opgenomen of uitgezonden.