Oude Kerk

Wijkindeling

WIJKGRENZEN
De wijkgemeente beslaat het gebied vanaf de Amersfoortsestraatweg (Rijksweg A1), Crailoseweg, Nieuwe Bussummerweg, Engweg, Plaveenseweg, Gooilandweg t/m nr. 96 even zijde, Graaf Wichman, Eemlandweg, Ambachtsweg, Bestevaer, Havenstraat, IJsselmeerstraat, Bestevaer, Driftweg en Naarderstraat. Hierbij behoort ook de Oud Huizerweg. Tevens zijn toegevoegd Oranje Nassauplein 1 t/m 72, Woonzorgcentrum De Marke inclusief de aanleunwoningen en De Sav. Lohmanlaan 1 t/m 39a.

SECTIE-INDELING

Sectie 1: ouderling J. Rebel, tel. 5264827
Driftweg (vanaf Kon. Julianastraat tot aan de Naarderstraat), Duinweg, Eikenlaantje, Estrikweg, Herdersweg, Jagersweg, Jan van Galenstraat, Joh. Evertsenstraat, Lumeystraat, Oud-Huizerweg, Schapendrift, Van Hoorns Houtweg, Van Speijkstraat, Van Treslongstraat, Wildweg.

Sectie 2: ouderling H. Lubbers, tel. 5254210
Jac. van Heemskerkstraat, Jac. van Wassenaerstraat, Jan van Brakelstraat, Joost Banckertstraat, Karel Doormanlaan, Oranje Nassauplein 23 t/m 56, Witte de Withstraat.

Sectie 3: ouderling G. Rebel, tel. 5266795
De Ruyterstraat, Koningin Julianastraat, Kortenaerstraat, Piet Heinstraat, Trompstraat.

Sectie 4: ouderling J. Bout, tel. 06 40 384 589
Baanbergenweg, Bestevaer, Botterstraat, De Drifter, Driftweg (tot Kon. Julianastraat en Grenspad), Grenspad, Jotterpad, Kleine Janstraat, Magdaleenweg, Noorderbuurt, Noorderweg, P. Prinsstraat, Pr. Irenestraat, Wolfskamerstraat.

Sectie 5: ouderling H.D. Veerman, tel. 5241425
Ceintuurbaan (tot aan kruising Nieuwe Bussummerweg en Engweg), E. Ludenstraat, Engweg, Keucheniusstraat, Kronenburgerdwarsstraat, Kronenburgerstraat, Meentweg, Plaveenseweg, Tuinstraat, Vijfhoekstraat 2 t/m 22 en 1 t/m 27, Br. K.E. Brands houdt zich daarnaast bezig met vragen rondom gemeente-opbouw en onderhoudt daartoe bovenwijkse contacten.

Sectie 6: bezoekbroeder G.P.J. van der Hulst, tel. 5250555
Crailoseweg, Naarderstraat, Nieuwe Bussummerweg, Valkeveenselaan, alle straten ten westen van de Crailoseweg en ten zuiden van de Naarderstraat tot aan de grens Naarden/Bussum.

Sectie 7: ouderling A. Bakker, tel. 5265867
Oranje Nassauplein 1 t/m 22, Oranje Nassauplein 57 t/m 72. A. de Waalstraat, Dr. W. Dreeslaan, Dr. J. Schoutenlaan, Van Hogendorplaan (tot aan Nieuwe Bussummerweg), Almere en Zeewolde.

Sectie 8: ouderling J. Klein, tel. 5233866

Beemsterboerstraat, Doolhofje, Doolhofstraat, Hulweg, Oranjehof, Oranje Weeshuisstraat, Schoolstraat, Veldweg, 1e Woningbouwstraat.

Sectie 9: ouderling G.J. Schaap, tel. 524 01 54

Achterbaan, Boerensteeg, Eemlandweg, Gooilandweg (2 t/m 12), Gravenstraat, ’t Hardestraat, Havenstraat, Hellingstraat, IJsbaankade, IJsselmeerstraat, Kerkstraat (even en oneven nrs. tot Lange-straat), Molenberg, Oude Raadhuisplein, Raadhuisstraat, Roerstraat, Scheepswerf, Schipperstraat, Taandersdwarsweg, Taandersstraat, Vissersstraat, Vletstraat, Voorbaan, Waterstraat, Zeeweg, Zeilstraat.

Sectie 10: ouderling C.G. Rebel, tel. 5269458
Gooilandweg 14 t/m 96, Kerkstraat (even en oneven nrs. vanaf Langestraat), Melkweg, Plein 2000, Valkenaarstraat even nrs. t/m 94 en oneven nrs. t/m 127, Verbindingsweg, Woonzorgcentrum De Marke.

Sectie 11: ouderling C.G. Rebel, tel. 5269458
 Burg. Munnikhuizenstraat, Elleboogstraat, Hangenweg, J.L. van Osstraat, Koningin Wilhelminastraat 1 t/m 15 en 2 t/m 10, Langestraat 1 t/m 81 en 2 t/m 68, Lindenlaan 1 t/m 43a en 2 t/m 40, Middenweg, en “Pastoriehof” De Sav. Lohmanlaan 1 t/m 39.

De voorkeurleden vanuit andere wijken en omliggende gemeentes zijn verdeeld over de verschillende secties.