Zenderkerk

Aktiviteiten in de wijk

Gemeenteavonden
Er zal in het seizoen 2019 – 2020 tenminste één wijkavond worden georganiseerd. Deze avond zal gaan over het beleidsplan dat is opgesteld voor de wijk. Via het kerkblad en in de dienst zult u worden geïnformeerd over de avond.

Koffieochtend
Elke 3e woensdag is er koffieochtend in de hal van de Zenderkerk. Een plek om (nieuwe) mensen te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie/thee. Iedereen is welkom ook van buiten de zenderwijk, jong en oud, kerkelijk of niet kerkelijk enz. De deuren staan open van 10:00 uur tot 11:30 uur.
Voor vragen en vervoer: Jannie Kriek; 06-13016081

Gemeentedag
Om de twee jaar wordt er tenminste een gemeentedag georganiseerd. De gemeentedag is gepland op zaterdag 6 juni 2020.

Zendervrouwen
Als vrouwen van de Zenderkerk zoeken we ontmoeting om elkaar (beter) te leren kennen, elkaar te bemoedigen en te groeien in geloof. Als Zendervrouwen organiseren we met elkaar verschillende activiteiten die dit ondersteunen. Deze activiteiten zijn voor elke vrouw van de Zenderkerk bedoeld, er is geen leeftijdsgrens! Kerk-zijn betekent juist de ontmoeting tussen zusters van verschillende generaties.
Het afgelopen jaar zijn er onder andere bijbelstudie avonden geweest en gezamenlijke maaltijden. Er is een actieve haakgroep die regelmatig samenkomt en er is een leeskring. Ook is er een kookgroep opgericht. De mensen uit deze kookgroep koken en bezorgen regelmatig een maaltijd waar dat goed gebruikt kan worden. Dit zijn gezinnen waar net een baby is geboren, zieke mensen of mensen die het gewoon even goed kunnen gebruiken.
Via het kerkblad en de Facebookgroep Zendervrouwen worden de activiteiten aangekondigd. Voor informatie kan er gemaild worden naar zendervrouwenonleesbaarhotmailonleesbaarcom  of gebeld worden met Corine Roest (5239516).

Zendt
Als man komt er veel op je af. Op het werk, tijdens je studie, in je relatie, noem maar op. Hoe ga jij hier als christen mee om? Wie het weet mag het zeggen. Door onze vragen open te delen kunnen we met elkaar antwoorden vinden. Zo leren we van elkaar en ontdekken we dat we allemaal zoekers zijn.
Zonder verplichtingen voelen mannen zich vaak op hun gemak. Dit willen we met onze meetings ook creëren. Er zijn geen verplichtingen. We organiseren laagdrempelige bijeenkomsten waar een ieder zich zeker thuis zal voelen. Heb jij suggesties voor een leuke activiteit? Zendt het door.
ZENDT: Voor alle mannen vanaf 18 jaar,  4 x per jaar, ontmoeting, ondersteuning, gezelligheid en in liefde van Jezus.
Meer info: www.zendt.info